Marleen van Zwienen, meest links,  wandelt woensdag door Laag Dalem
Marleen van Zwienen, meest links, wandelt woensdag door Laag Dalem Atelier Gorinchem

Kunstdialoog tijdens stadswandeling door Laag Dalem

Activiteiten

[GORINCHEM] Wandel ook mee met de Kunstdialoog door steeds weer een ander verrassend deel van Gorinchem. Soms door een deel van de oude vesting, andere keren door een van de nieuwere delen. Woensdag 10 augustus wandelt stadsgids Marleen van Zwienen door Laag Dalem met maximaal tien wandelaars.

Samen kijken en praten we over kunst in de buitenruimte, bijzondere architectuur, historische panden en straten. Maar zeker ook over wat dat losmaakt en herinneringen aan vroeger. Op woensdag 10 augustus van 10.00 tot 11.30 is de veertiende keer wandeling dit jaar. .De wandeling met kopje koffie voert Laag Dalem. Na aanmelding volgt de exacte startlocatie. Vanaf hier wandelen we verder en gaan op zoek naar kunst en geschiedenis van Gorinchem.

Atelier Gorinchem organiseert sinds 2018 de Kunstdialoog op wisselende locaties in de stad Gorinchem. Deze dialoog is een verbindende activiteit waarbij iedere deelnemer een bijdrage levert. Kennis van kunst is niet nodig. Wel zin in een mooi en diepgaand gesprek met andere deelnemers. Met de kunstwerken die per keer wisselen gaan de deelnemers, onder begeleiding van Marleen van Zwienen, in gesprek over kunst en over gedachten, associaties en herinneringen die opkomen. Het is een mooie manier om anders naar de kunstwerken en elkaar te gaan kijken.

Van Zwienen is stadsgids en dialoogbegeleider bij Gorinchem in Dialoog en oprichter van Atelier Gorinchem. Zij organiseert verschillende activiteiten op kunst- en cultuurgebied in Gorinchem en omgeving. Voor aanmelden en meer informatie over de stadswandeling gecombineerd met de Kunstdialoog bel (06 55962895) of mail (info@ateliergorinchem.nl ) Marleen van Zwienen van www.ateliergorinchem.nl

advertentie
advertentie