Afbeelding
Özcan Akyol

Eus opent jubileumseizoen Woerkums Literair Café

Activiteiten

[SLEEUWIJK] Seizoen 2022/2023 is heel bijzonder voor het Woerkums Literair Café. Dit wordt namelijk het dertigste seizoen dat zij in inspiratie bieden aan zowel lezers als niet-lezers door middel van een divers aanbod van lezingen van schrijvers, dichters en filosofen.

En een jubileum vraagt uiteraard om een grootste aftrap: niemand minder Özcan Akyol ‘Eus’ verzorgt de eerste lezing van het seizoen op vrijdagavond 30 september. Naast journalist, programmamaker en schrijver is Eus ook een bevlogen spreker. Afgelopen jaar waren zijn programma’s Eus’ boekenclub en De geknipte gast succesvol en pasgeleden is het vervolg op De neven van Eus weer van start gegaan. Eus’ optreden vindt plaats op het Altena College in Sleeuwijk. De zaal opent om 20.00 uur, om 20.30 uur start de lezing. In de pauze wordt er livemuziek verzorgd door Sabine, Julia en Noa, ook wel bekend als De Zangnichtjes uit Sleeuwijk.


Er hoeft voor de lezing niet gereserveerd te worden, kaartjes worden verkocht aan de deur. De toegangsprijzen bedragen €15 voor niet-leden en €5 voor studenten en scholieren. Als u donateur bent of wordt, bezoekt u voor €40 alle lezingen in dit seizoen zonder bijkomende kosten.

Na Özcan Akyol volgen de komende maanden nog meer grote namen; onder andere Maarten van Rossem, Ilja Leonard Pfeijffer, Rosita Steenbeek en filosofe Eva Meijer staan op het programma. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met secretaris Janice Bakker-van As (woerkums-literaircafe@outlook.com). Wilt u op de hoogte blijven van het laatste nieuws, datums en tijden houd u dan onze Facebook- en Instagrampagina in de gaten.

advertentie
advertentie