Huisartsenpost Gorinchem
Huisartsenpost Gorinchem De LimonadeBrigade

Bezoek Centrale Huisartsenpost Gorinchem tijdens MamaCafé indrukwekkend

13 oktober 2022 om 10:13 Activiteiten

GORINCHEM Het bezoek van de Centrale Huisartsenpost Gorinchem tijdens het MamaCafé was een groot succes! Met veel interesse is geluisterd naar de medewerkers van de Centrale Huisartsenpost Gorinchem. Zij vertelden vol passie over hun werk en werkwijze aan de ouders en kinderen in het MamaCafé.

Ouders waren erg geïnteresseerd in alles wat er mee gaat in de auto voor een diversiteit aan hulp. Kinderen mochten de auto bewonderen en waren erg onder de indruk van de zwaailichten, de sirene en van de hele beleving om in zo’n bijzondere auto te mogen zitten. Al met al een geweldig leerzame ochtend voor ouder en kind!

Wil je andere ouders ontmoeten, opvoedtips uitwisselen of vriendschappen sluiten? Kom dan samen met je kind naar het MamaCafé! De gastvrouw van de LimonadeBrigade beantwoordt vragen over positief en ontspannen ouderschap. Regelmatig belichten deskundigen interessante onderwerpen en zijn er leuke activiteiten (meedoen is niet verplicht; gewoon komen spelen mag altijd).

Het MamaCafé is elke vrijdagochtend van 10:00 tot 12:00 uur bij de LimonadeBrigade, gevestigd in de Bibliotheek aan de Groenmarkt 1 te Gorinchem. Toegang is gratis. Koffie, thee en versnaperingen zijn voor eigen rekening. Meer informatie over het programma staat op www.limonadebrigade.nl.

Huisartsenpost Gorinchem
Huisartsenpost Gorinchem
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie