Fien en Teun zijn te gast tijdens de Familiedagen
Fien en Teun zijn te gast tijdens de Familiedagen Avonturenboerderij

Fien en Teun bezoeken Familiedagen in Evenementenhal Gorinchem

13 oktober 2022 om 17:21 Activiteiten

GORINCHEM Op de komende editie van Familiedagen in de herfstvakantie in Evenementenhal Gorinchem komen Fien en Teun langs voor meet and greet sessies op woensdag 26 oktober. Kinderen kunnen de twee vrolijke boerderijkinderen Fien en Teun, die wonen op Avonturenboerderij Molenwaard, op drie momenten op de dag ontmoeten.

Fien en Teun ontdekken samen al spelenderwijs het Hollandse landleven op hun boerderij, middenin de polder. Hier beleven ze de leukste avonturen met hun dierenvriendjes en leren ze van alles over het verzorgen van dieren, de natuur en de herkomst van voedsel. Op Familiedagen komen ze langs om hun grootste fans te ontmoeten. De meet and greet sessies zijn om 13.15 tot 13.45 uur, 14.30 tot 15.00 uur en van 15.45 tot 16.15 uur. De kinderen kunnen met Fien en Teun op de foto tijdens een meet and greet.

KINDERANIMATIES Het is alweer drie jaar geleden dat de laatste editie van dit driedaagse evenement plaatsvond. Familiedagen richt zich op de gereformeerde gezindte en wil hen een gezellig en onbezorgd dagje uit met de hele familie aanbieden. Er kan geshopt worden bij allerlei winkels en bedrijven, er is een Food & Familyplein, volop kinderanimatie, presentaties in het kennislokaal en shows bij de kinderhut. Ook zijn er muziekoptredens bij te wonen op het hoofdpodium. 

DRIE DAGEN De thema’s voor Familiedagen 2022 zijn Wonen & Leven, Winkelen, Muziek, Trouwen en Food. Familiedagen is 25 en 26 oktober te bezoeken van 12.00 tot 20.00 uur en op 27 oktober van 10.00 tot 18.00 uur. .

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie