Afbeelding
Familiedagen

Familiedagen in Evenementenhal Gorinchem gaan door in herfstvakantie 2021

7 juli 2021 om 19:43 Evenementen

GORINCHEM De organisatie van Familiedagen kijkt uit naar de komende editie op 19, 20 en 21 oktober in Evenementenhal Gorinchem. Nu evenementen weer zijn toegestaan, betekent dit ook groen licht voor Familiedagen, het driedaagse evenement voor de gereformeerde gezindte. Dit jaar wordt Familiedagen gecombineerd met het christelijke trouwevent Trouwidee. Meer dan 170 deelnemers hebben zich al ingeschreven. ,,De behoefte om weer samen te komen, elkaar weer in de ogen aan te kijken is intenser dan ooit. Daarom zijn we voor onze achterban en onze exposanten zo enorm blij en dankbaar dat dit nu weer mogelijk is”, zegt Nadine van Heijst namens de organisatie.

Inmiddels zijn beurzen en evenementen weer toegestaan en dus zijn de voorbereidingen voor Familiedagen in volle gang. En het belangrijkste: Familiedagen kan doorgaan zonder mondkapjes, anderhalve meter afstand en met 100% bezoekerscapaciteit. Bovendien heeft het evenement uitzicht op de laatste vijfde stap van het openingsplan vanuit de overheid, waarbij Familiedagen mogelijk ook niet meer te maken heeft met de huidige toegangsbewijzen. Van Heijst: ,,Dat scenario zou natuurlijk helemaal fantastisch zijn, al zijn we nu al enorm geholpen met de huidige opzet. Want we mogen evenementen weer gaan organiseren zoals vanouds en vooral dat is ons, onze exposanten en onze bezoekers enorm veel waard.”

Verder is de organisatie druk bezig met de verschillende programmaonderdelen. ,,Zoals iedereen van ons gewend is, bieden wij weer vermaak aan voor het hele gezin. Zo heeft het Hoornbeeck College voor de kinderen een aantal uitdagende spellen in petto. Ook kunnen bezoekers weer naar prachtige muzikale klanken luisteren bij het hoofdpodium, waarvoor we koren, musici en andere talenten uitnodigen. Kortom, een mooie gelegenheid om weer samen naar uit te kijken. We zullen iedereen blijvend op de hoogte houden van de ontwikkelingen. Ook indien er iets wijzigt met betrekking tot de maatregelen. Wij raden aan om hiervoor ook onze website in de gaten te houden voor het laatste nieuws”, Van Heijst.

Voor meer informatie: www.familiedagen.nu.

Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie