De stadswallen kleuren op 17 december weer rood tijdens de Rotary Santa Run
De stadswallen kleuren op 17 december weer rood tijdens de Rotary Santa Run Aangeleverd

Win een kerstmannenpak voor de Santa Run!

15 november 2022 om 09:26 Activiteiten Tips van de redactie

GORINCHEM Na twee coronajaren kan de Rotary Santa Run dit jaar weer van start. Rennen of lopen, het mag allemaal. De datum is zaterdag 17 december, de start is om 14.30 uur. Net als drie jaar geleden zijn start en de finish op de Varkenmarkt. Want dat was, op wat hick-ups zoals te weinig glühwein, pizza en worst na, een groot succes.

TIEN EURO Belangrijk nieuws is dat, hoewel de inflatie nog nooit zo hoog is geweest, de prijzen van de kerstmanpakken met tien euro hetzelfde zijn gebleven. Een pak is nodig om mee te doen. Ook steun je met je pak goede doelen, zoals de Nierstichting en de plaatselijke stichtingen Vrienden van het Gasthuis en Dapper Kind. Daarnaast steun je verenigingen op het gebied van sport, muziek, toneel en cultuur. De leden lopen voor hun vereniging mee, en kunnen daarmee forse bedragen winnen. Hoe meer leden meelopen, hoe hoger de prijzen. En zelfs kleine verenigingen maken kans! 

ONLINE  Een kerstmanpak kopen bij een winkel kan vanaf dinsdag 6 december. Online een pak kopen kan via gorinchem.rotarysantarun.nl. Je kan kiezen voor volwassenen, voor jongens én voor meisjes. 

WEGGEVEN De Stad Gorinchem van BDUmedia, is mediapartner van de Rotary Santa Run. Daarom mogen wij dit jaar weer vijf kerstmanpakken en deelnamebewijzen weggeven. Wil je zo’n pak winnen, dan moet je de volgende vraag juist beantwoorden: vanaf welke datum zijn de pakken van Rotary Santa Run in de winkels te koop? Mail je antwoord naar stad.gorinchem@bdu.nl. De winnaars lees je in de krant van 29 november. Houd het in de gaten!

Hannie Visser-Kieboom
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie