Op zaterdag 21 december vindt er weer een nieuwe Gorcumse Rotary Santa Run plaats.
Op zaterdag 21 december vindt er weer een nieuwe Gorcumse Rotary Santa Run plaats. Marcel

Rotary Santa Run: the walk for fun

28 november 2019 om 08:43 Evenementen

GORINCHEM Alweer de 12de Gorcumse Rotary Santa Run komt eraan, op zaterdag 21 december. Online inschrijven kan vanaf nu. Bij dit event wandelen of rennen ruim 1.200 enthousiaste kerstmannen, -vrouwen en kinderen een mooie route. De opbrengst is voor goede doelen, maar ook de fun factor is een belangrijke reden om mee te doen. De starttijd is met 14.30 uur anders dan anders, en ook de locatie is nieuw, met een start en finish op de Varkenmarkt.

De kerstmannenpakken zijn direct na het sinterklaasfeest, donderdag 6 december, ook te koop of af te halen bij de 5 verkooppunten. En dus nu al online te reserveren, via gorinchem.rotarysantarun.nl. Schaf je een kerstmannenpak aan van € 10,- dan is dit meteen ook het startbewijs om te mogen meedoen. Er zijn 3 soorten Rotary Santa Run pakken: voor volwassenen met broek, en voor kinderen (tot 1.35m) met broek of als kerstjurkje. De vijf verkooppunten, waarvan de Wereldwinkel op de Langendijk nieuw is, zijn: Bruna, Piazzacenter 10; Plus Elbert v/d Doel, Wiardi Beckmanplein (Oost); Primera Ben Groot Arkelstraat, Arkelstraat 7; Primera Groot, Winkelcentrum Hoog Dalem; Wereldwinkel Gorinchem, Langendijk 85. Met z'n allen lopen we met de Rotary Santa Run een prachtige opbrengst voor de goede doelen bij elkaar. De opbrengst, afkomstig uit de verkoop van pakken en giften van sponsoren, is naar verwachting minimaal € 20.000. Dit bedrag wordt verdeeld onder de Nierstichting, de Gorcumse stichtingen Dapper Kind en Vrienden van Het Gasthuis, en de deelnemende lokale sport- en (re)creatieve clubs. De clubs die met de grootste groep meelopen met de Santa Run maken kans op fantastische geldprijzen. Heeft jouw club zich nog niet aangemeld? Wees er op tijd bij! Het aanmeldformulier: gorinchem.rotarysantarun.nl /sportverenigingen-cultuurclubs/.

Deze krant, De Stad Gorinchem van BDUmedia, is mediapartner van Rotary Santa Run. Daarom mogen wij 5 pakken/deelnamebewijzen weggeven! Wil je zo'n pak winnen, beantwoord dan de vraag: met wie loop jij de Rotary Santa Run in Gorinchem, of met wie zou jij deze willen lopen? Mail jouw antwoord naar stad.gorinchem@bdu.nl. Je leest wie de winnaars zijn in de krant van 10 december. Houd 'm in de gaten! Volg Rotary Santa Run Gorinchem ook via facebook.com/santarungorinchem. Pak reserveren: gorinchem.rotarysantarun.nl/inschrijven.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie