Loop mee en beleef de stad op een unieke manier.
Loop mee en beleef de stad op een unieke manier. De Spreekkamer van de Stad

Geheimzinnige Kruipdoor Sluipdoor-route door Gorinchem

2 juni 2023 om 18:59 Activiteiten

GORINCHEM Als je denkt dat je alles in Gorinchem al gezien hebt, laat je dan verrassen door de Kruipdoor Sluipdoor-route!  Op zondagmiddag 2 juli vertrekt er vanaf een geheime locatie een bijzondere stadswandeling van ongeveer 1,5 uur voor een beperkt aantal avonturiers. 

Deze route gaat zo min mogelijk over de openbare weg, maar door verrassende monumentale panden, geheime steegjes en privé tuinen in de binnenstad van Gorinchem. Meld je aan voor deze unieke tocht, die zelfs voor de doorgewinterde Bliek een nieuwe kijk op Gorinchem geeft.  

Het project is een initiatief van De Spreekkamer van de Stad in samenwerking met drie doorgewinterde Gorcumers: Dick Bosch, Steef Staal en Piet IJssels. Nieuwsgierig geworden? Grijp dan uw kans en meld u aan voor deze eenmalige stadswandeling. Aanmelden kan door een mail te sturen naar info@despreekkamervandestad.nl De kosten zijn tien euro per persoon inclusief twee consumpties. Na bevestiging van de aanmelding ontvang je meer informatie over de exacte tijd en locatie. De stadswandeling is helaas niet rolstoelgeschikt en vol = vol! 

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie