Op zaterdag 1 april neemt verteller Hubertus je mee naar het roemruchte Rampjaar 1672.
Op zaterdag 1 april neemt verteller Hubertus je mee naar het roemruchte Rampjaar 1672. StoryTrail.nl / Dominique Brozek

StoryTrail Theaterwandeling door Gorinchem vol historische stadsverhalen

22 maart 2023 om 12:04 Recreatie

GORINCHEM Theatergezelschap Stadsavonturen presenteert: de StoryTrail stadswandeling Gorinchem. Een van de verhalenvertellers van Stadsavonturen neemt je mee op een anderhalf uur durende tocht door de binnenstad, vol avontuurlijke sagen en legenden. 

De StoryTrail stadswandeling Gorinchem is een historische rondleiding en een verteltheatervoorstelling in één. In het prachtige decor van de oude binnenstad brengt de verteller de helden en schurken uit de stadsgeschiedenis tot leven.

Op zaterdag 1 april neemt verteller Hubertus je mee naar het roemruchte Rampjaar 1672. En op zondag 2 april laat verteller Johannes je de beroemde ontsnapping van Hugo de Groot uit kasteel Loevestein meemaken Maar dat is nog lang niet alles! Tijdens deze theaterwandeling ga je kennismaken met sluwe boeven en dappere ridders. Met koppige Hoeken en Kabeljauwen. En met de grootste weldoener die Gorinchem ooit heeft gekend.

Hubertus en Johannes vertellen het verhaal van Gorinchem met vaart en humor, met liefde voor de stad en oog voor hun publiek. Zo beleef je de stadsgeschiedenis op een manier die je nooit meer vergeet.

De StoryTrail stadswandeling Gorinchem begint op zaterdag 1 april 2023 om 11:00 uur en op zondag 2 april 2023 om 14:00 uur. Reserveren is noodzakelijk: www.StoryTrail.nl/stadswandeling/gorinchem. Reserveer nu met kortingscode STORYTRAIL-7337KRT en betaal slechts € 17,50 per persoon (kind: € 11,05).

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie