Afbeelding
Gemeente West Betuwe

Goed begin van de eerste schooldag

12 mei 2020 om 09:57 Corona Dossier coronavirus

WEST BETUWE Op 11 mei was voor het basisonderwijs de eerste schooldag. Veel leerlingen en leerkrachten keken al een tijd uit naar deze dag. De afgelopen weken heeft de noodkinderopvang veel werk verzet. Om stil te staan bij dit moment ontvingen alle basisscholen en noodopvanglocaties in West Betuwe een presentje van de gemeente. Het college bracht de pakketten naar een aantal locaties.

Burgemeester Servaas Stoop en Govert van Bezooijen bezochten kinderopvang de Hummeltjeshoeve in Heukelum. Wethouders Ton van Maanen en Ed Goossens waren bij de Kievitsheuvel in Hellouw. De Morgenster in Geldermalsen kreeg bezoek van Rutger van Stappershoef en Jacoline Hartman. Bij alle locaties werd een presentje overhandigd.

Alle basisscholen in de gemeente West Betuwe ontvangen zo’n pakket. Voor de kinderen is er fruit. Voor de leerkrachten een appeltaart en een kaart. Het merendeel wordt op maandag 11 mei uitgedeeld. Een aantal scholen gaan een dag later open. Deze ontvangen het presentje op die dag. Bij de noodopvanglocaties werden de afgelopen dagen al stroopwafels bezorgd.  

Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie