Bibliotheek AanZet versoepelt coronamaatregelen vanaf 26 juni

28 juni 2021 om 07:36 Corona

GORINCHEM Stap voor stap worden de coronamaatregelen landelijk versoepeld. Dat betekent voor een bezoek aan de bibliotheek dat je vanaf 26 juni niet langer een mondkapje hoeft te dragen wanneer je langskomt. Daarnaast versoepelt Bibliotheek AanZet het registratieproces.

Momenteel zijn alle vestigingen geopend. Iedereen is dus van harte welkom om de bibliotheek te bezoeken. Wel is het aan te raden de actuele openingstijden van een vestiging op de website te bekijken. Het is nog niet in elke vestiging mogelijk om de reguliere openingstijden te hanteren.


De afgelopen periode vroeg de bibliotheek bezoekers zich te registreren voor ze de bieb bezochten. Vanaf zaterdag 26 juni is registratie niet meer nodig. Alleen vrijblijvende registratie als je naar de bibliotheek komt voor een activiteit, aan de leestafel komt zitten of komt studeren. Daarnaast is het vanaf 26 juni niet langer verplicht om een mondkapje te dragen wanneer je je in de bibliotheek bevindt. Andere maatregelen zoals het 1,5 meter afstand houden en het desinfecteren van je handen bij binnenkomst blijven wel van kracht.

advertentie
advertentie