Alle kringloopwinkels in de regio vieren feest
Alle kringloopwinkels in de regio vieren feest Kringloopcentrum Gorinchem

Feest bij de Kringloop! Alle kringloopwinkels in de regio vieren feest op zaterdag 7 oktober

26 september 2023 om 15:32 Duurzaamheid

GORINCHEM Op zaterdag 7 oktober is het Nationale Kringloopdag. De kringloopwinkels in Gorinchem, Arkel, Lexmond, Ameide en Vianen bieden traditiegetrouw een leuk programma met aantrekkelijke aanbiedingen.

Bij Kringloopcentrum Gorinchem mag je een bananendoos vullen met alles wat je leuk vindt voor 10 euro! De enige voorwaarde: als de deksel er nog maar op past. Na het shoppen kun je er genieten van een gratis pizzapunt met een kopje koffie of thee.

CADEAUBON

In Kringloop Vianen zijn er diverse kortingsacties. Ook krijgt iedere 25e klant een cadeaubon van 10 euro en iedere 100e klant een bon van 20 euro. Tevens start hier de kerstverkoop. Aansluitend kun je een gratis frietje eten bij de frietkraam.

TASJESDAG

Bij Kringloop Zederik in Lexmond is het Tasjesdag! Je mag daar een winkeltas vullen met alles wat je mooi vindt voor slechts 5 euro. Daarnaast wordt er vers fruitsap geschonken van lokaal geperst fruit; deze kun je gratis proeven.

RAD VAN FORTUIN

Bij Kringloop Giessenlanden in Arkel staat het rad van fortuin klaar en kun je draaien voor korting. Aansluitend mag je een gratis frietje halen bij de frietkraam en mogen kinderen een gratis knuffel uitzoeken.

Ook bij Kringloop Ameide kun je “korting draaien” aan het rad van fortuin. Daarna kun je even lekker zitten met heerlijke gratis popcorn.

Genoeg reden dus om deze dag een leuk rondje kringloop te doen. ,,We gaan er met elkaar een leuke dag van maken en hopen je te zien op zaterdag 7 oktober van 10.00 tot 17.00 uur.” 

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie