Afbeelding
foto: GP-buro

Inschrijven voor Open Havendag Gorinchem

Evenementen

[GORINCHEM] Op zaterdag 16 mei vindt de Open Havendag weer plaats in de Gorcumse binnenstad. Leuk om te bezoeken, maar net zo leuk om aan deel te nemen! Het evenement is namelijk hét moment om bijvoorbeeld je oude kleding en spullen te verkopen of om je bedrijf te promoten.

De Open Havendag in Gorinchem kent al jaren een grote diversiteit aan deelnemers. Dat maakt het evenement tot een begrip in de wijde regio. Bezoekers struinen langs gezellige kraampjes met rommelmarktspullen, kleding en curiosa, maken kennis met verschillende bedrijven en toeristische trekpleisters, doen mee aan één van de vele demonstraties en genieten van lekker eten en drinken bij de foodtrucks. Dit jaar pakt de Koninklijke Marine grootser uit dan ooit met hun Mini Marine Dagen en keren ook de ritmische trommels van de Drakenbootraces terug!

Wil jij ook deelnemen als bedrijf of particulier? De inschrijfperiode voor de Open Havendag is in volle gang. Vul het digitale inschrijfformulier in via www.lingehavengorinchem.nl.

advertentie
advertentie