Timmerdorp 2019
Timmerdorp 2019 foto: GP-buro

Timmerdorp start kaartverkoop bij Speelgoedbank Gorinchem

7 juli 2021 om 07:57 Evenementen

GORINCHEM Timmerdorp start komende zaterdag de kaartverkoop bij de Speelgoedbank Gorinchem. De verkoop zal in verband met de coronamaatregelen verspreid worden over meerdere dagen. Hierdoor hoeven ouders niet meer op één moment langs te komen. 

Elke woensdag, vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur kunnen ouders en/of verzorgers kaartjes voor hun kinderen kopen bij Speelgoedbank Gorinchem aan de Gasthuisstraat 34. Om drukte zoveel mogelijk te verspreiden zal zaterdag 10 juli en zondag 11 juli de verkoop van 10:00 tot 16:00 uur zijn. Daarna kunnen ouders elke woensdag, vrijdag en zaterdag van 10:00 tot 16:00 kaartjes kopen voor Timmerdorp. 

Op de sociale media van Timmerdorp zal met regelmaat verteld worden hoeveel kaarten nog te koop zijn. De kaartverkoop is tot een week voor Timmerdorp begint of tot alle kaarten zijn verkocht. ,,Er zijn voldoende kaarten beschikbaar. Wij roepen ouders dan ook op om niet direct op zaterdagochtend al hun kaartjes te kopen, maar gewoon op een later moment langs te komen”, laat het bestuur weten.

Een toegangsbewijs is €27,50 per kind. De kosten zijn iets verhoogd doordat de kosten door alle maatregelen hoger zijn. Timmerdorp is bedoeld voor kinderen vanaf 5 jaar tot en met groep 8 van de basisschool, ongeacht welke leeftijd je dan hebt. Het terrein is verdeeld in twee delen: voor de kleintjes (5 tot en met 7 jaar) is het kleine veld. Voor grote kinderen vanaf 8 jaar is het grote veld. Timmerdorp vindt dit jaar van 23 t/m 27 augustus plaats op de Buiten de Waterpoort. Het thema is ridders, kastelen en jonkvrouwen

AANMELDEN Op www.timmerdorpgorinchem.nl kunnen ouders kunnen kinderen aanmelden via een aanmeldformulier. Deze dienen ouders uit te printen en ingevuld mee te nemen samen met een geldig identificatiebewijs van het kind of een kopie ervan.

Mocht door nieuwe maatregelen rondom COVID Timmerdorp toch niet doorgaan, kunnen ouders en/of verzorgers op vertoon van de toegangsbewijs het geld weer terug krijgen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie