Het feestterrein op de Varkenmarkt
Het feestterrein op de Varkenmarkt Varkenmarkt

Feest op het Zomerterras Varkenmarkt

Evenementen

[GORINCHEM] Na het aanvankelijk annuleren van de feestweek op de Varkenmarkt was Gorkum teleurgesteld. Maar de ondernemers op de Varkenmarkt hebben alsnog een leuk en gezellig feest voor de Gorcumers bedacht, namelijk het Zomerterras Varkenmarkt.

In de nieuwe opzet is er plaats voor 1200 mensen op het zomerterras; dat dagelijks open is van 16 tot en met 21 augustus. Op het terrein is zowel plaats voor mensen die willen zetten (250 vierkante meter) als staan (660 vierkante meter). Ook is er plaats om te dansen met veel discolichten en goed geluid. Iedere avond draait een andere DJ en staat een ander muziekthema centraal. Ook worden broodjes geserveerd op het zomerterras, evenals lekkere zomerse cocktails bij de cocktailbar.

,,We gaan een mooie week op de Varkenmarkt neer te zetten voor alle mensen die hier graag komen en ernaar uit gekeken hebben. We hebben er een goed gevoel over! Varkenmarkt gaat komende week weer een plek zijn van samenkomen, net een grote reunie”, zo laten de ondernemers weten. ,,Kom ook naar dé plek waar je lekker kan zitten onder de kastanjebomen, kan genieten van het lekkers uit onze buitenkeuken, kan dansen op onze dansvloer, elke avond de dj bovenop de bar! Hoe gaaf is dat! En wanneer buitenprogramma stopt, wordt er binnen in ‘t Uyltje verder gefeest.” 

Het programma staat op www.feestweekvarkenmarkt.nl/programma/. En net als alle andere jaren is er ook nu weer op de woensdagmiddag, de welbekende seniorenmiddag met het Arkels Visserskoor. En op de zaterdagmiddag, onze familiedag met de band One Two Trio. De ticketverkoop gaat ineens hard, maar er zijn nog tickets beschikbaar. Ga naar www.feestweekvarkenmarkt.nl en zorg dat je er bij bent! Tickets kopen aan de deur is niet mogelijk, alleen online!

advertentie
advertentie