.De Open Havendag in de Lingehaven
.De Open Havendag in de Lingehaven Gemeente Gorinchem

Open Havendag in Gorinchem keert na drie coronajaren weer terug

20 februari 2023 om 15:52 Evenementen

GORINCHEM Na drie coronajaren zonder Open Havendag, keert het evenement op zaterdag 13 mei eindelijk terug in de Gorcumse binnenstad. De braderie luidt al jaren de start van het recreatieve vaarseizoen in. Dit maakt het tot een begrip in de wijde regio van Gorinchem en de plek om je bedrijf aan het publiek te laten zien of om je oude spullen te verkopen.

De Open Havendag kent al jaren een grote diversiteit aan deelnemers. Bezoekers kunnen struinen langs gezellige kraampjes met tweedehands scheepsartikelen en rommelmarktspullen, kennismaken met verschillende bedrijven en toeristische trekpleisters, meedoen aan één van de vele demonstraties en genieten van lekker eten en drinken bij de foodtrucks.

Ook dit jaar kan het evenement weer rekenen op oude, vertrouwde deelnemers én nieuwe concepten. Het terrein Buiten de Waterpoort verandert deze editie in een spectaculair defensieplein, want de Koninklijke Marine komt voor het eerst samen met de Koninklijke Landmacht. De ritmische trommels van de Drakenbootraces keren terug. En voor de allereerste keer sluit de Waterboulevard aan bij de Open Havendag. Hier volgen bezoekers gratis workshops of activiteiten in, op en rondom het water.

Wil jij ook deelnemen als bedrijf of particulier? De inschrijfperiode voor de Open Havendag is in volle gang. Vul het digitale inschrijfformulier in via www.lingehavengorinchem.nl.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?

 

advertentie
advertentie