Tom Eijs (r.) wil na een jaar revalidatie proberen de Santa Run lopend te volbrengen
Tom Eijs (r.) wil na een jaar revalidatie proberen de Santa Run lopend te volbrengen Maartje Boer Holding

Onder winnaars kerstmanpak Rotary Santa Run een échte winnaar

27 november 2023 om 09:09 Evenementen

GORINCHEM De winnaars van de Rotary Santa Run win-een-kerstmanpak-actie zijn bekend. De Stad Gorinchem is mediapartner van de Rotary Santa Run en heeft daarom opnieuw deelnamebewijzen mét een kerstmanpak weggegeven. De vijf gelukkigen zijn:

Dina Semchenko

Indira van Gruijthuijsen

Richard van Daalen

Roksana Shaidych

Tom Eijs

Op de foto staan winnaar Tom Eijs met Piet Vink, voorzitter van de Gorinchemse Rotary Santa Run. Tom deed vorig jaar (toen 13 jaar) aan de Rotary Santa Run mee, en vanwege een hersenbloeding zat hij toen in een rolstoel. Hij zegt: ,,Nu, een jaar vol revalidatie verder, loop ik weer. Weliswaar met een spalk, maar toch! We willen dan ook proberen de Rotary Santa Run dit jaar lopend te volbrengen. Dat doe ik onder andere met mijn moeder en met mijn sportclub, badmintonvereniging Raptim. En of ik nu een pak heb gewonnen of niet, ik zou sowieso meedoen. Het is na een jaar revalidatie absoluut een overwinning voor me!”

KOOP JE PAK ALVAST ONLINE

Piet voegt hier nog aan toe: ,,Je kunt de Rotary Santa Run natuurlijk rennen, maar ook wandelen of zelfs rijden in je kinderbuggy of rolstoel! We verwachten je op zaterdag 16 december, om uiterlijk 14.30 uur. Dan vindt op de Varkenmarkt de warming up plaats. Naderhand is het bovendien ook nog erg gezellig.”

Er is naast het kerstmanpak voor volwassenen ook een pak voor kinderen. Beide pakken kosten € 10,- en de opbrengst is voor het goede doel. Je koopt de pakken bij een winkel vanaf woensdag 6 december. Kun je niet wachten, dan kun je ook online een pak kopen, op gorinchem.rotarysantarun.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie