Afbeelding
FERRY VERHEIJ

IFFG Pop Up in de Lingewijk

6 juli 2020 om 16:56 Film

GORINCHEM Het Internationaal Film Festival Gorinchem start op zaterdag 11 juli weer met haar programmering. Achter de schermen paste het team de afgelopen tijd de programmering aan naar de huidige omstandigheden. 

Festivaldirecteur Anika van der Kevie: ,,De afgelopen maanden waren voor velen een moeilijke tijd. De zomer ziet er opeens ook heel anders uit, velen zullen niet op reis gaan of zich dichterbij huis gaan vermaken. Mensen kunnen wel wat ontspanning gebruiken en hebben zin om weer te genieten merk ik. Wij hopen dat wij met onze wereldcinema hier een steentje aan bijdragen. Zo kun je even mee op reis in andere verhalen en naar andere plekken op de wereld." 

De eerste vertoning vindt buiten plaats, op het heerlijk groene veld, enigszins verscholen achter de JP Waale school in de Lingewijk. Natuurlijk vindt de vertoning plaats met de geldende coronamaatregelen. Het aantal plekjes op het veld is beperkt, maar met ruimte genoeg tussen elkaar. Kom met je eigen stoel, kleed, kussen en je krijgt een plaatsje toegewezen door één van de IFFG medewerkers. Het IFFG start haar zomerprogrammering met de laatste film van Woody Allen, A Rainy Day in New York. Een heerlijke romantische comedy met sterk acteerwerk. 

De poort gaat open om 21.30 uur. Meer informatie over de IFFG zomerprogrammering of direct je ticket bestellen voor de IFFG Pop Up Lingewijk van 11 juli, ga naar de website van iffg.nl en check de agenda met specials. 

Afbeelding
advertentie
advertentie