Kees Glaubitz uit Werkendam was de gelukkige winnaar. Achter hem het door hem aangekochte kunstwerk.
Kees Glaubitz uit Werkendam was de gelukkige winnaar. Achter hem het door hem aangekochte kunstwerk. Galerie Martin Copier

Werkendammer wint ‘pot met goud’ bij Galerie Martin Copier

4 juni 2021 om 13:39 Kunst

WERKENDAM Bij Galerie Martin Copier in Werkendam kwam deze week een feestelijk eind aan de tentoonstelling GOUD. Een goed begin is het halve werk ging voor deze tentoonstelling niet helemaal op. Na maanden van voorbereidingen en het rondbrengen van duizenden flyers viel de geplande opening op 9 april in het water omdat het hele gezin van de galeriehouder corona kreeg en ze dus begonnen met 2 weken quarantaine.

Maar op 23 april konden de eerste bezoekers worden verwelkomd, nadat de moeder van Copier, Nel, op de gouden loper de tentoonstelling had geopend. En bezoekers kwamen er massaal: grote aantallen geïnteresseerden van alle leeftijden.

Voor deze tentoonstelling was een spectaculaire actie bedacht waarbij één kunstkoper 10% van de totale verkoopopbrengst kon winnen; de spreekwoordelijk pot met goud. Dinsdag werd de winnaar getrokken en het bleek Kees Glaubitz uit Werkendam te zijn, die het prachtige bedrag van 1352,- euro heeft gewonnen. 

Voor iedereen die de tentoonstelling nog niet heeft kunnen bezoeken, is er goed nieuws. Vanwege de grote belangstelling is de galerie de komende maanden van maandag t/m zaterdag van 10.00 uur tot 17.00 uur geopend. Het is nog wel even nodig een bezoek vooraf via de mail te reserveren: info@martincopier.nl. Ook bezoekers die de tentoonstelling al bezocht hebben zijn welkom. De collectie wordt doorlopend afgewisseld en er is steeds nieuw en verrassend werk te zien.

,,Inmiddels zijn we alweer druk bezig met de voorbereidingen van een aantal nieuwe tentoonstellingen. Na de zomervakantie is mijn werk weer te zien op grote beurzen in Brussel, Stockholm en Amsterdam maar we openen 2 oktober ook weer een nieuwe tentoonstelling in onze galerie in Werkendam. Meer informatie vind u de komende tijd op onze website of via Instagram”, aldus Martin Copier. 

www.martincopier.nl

Instagram: martincopier_paintings

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie