Afbeelding
Boekscout

Bloedstollend nieuw boek van Lisa de Rooij (18) uit Woudrichem

25 oktober 2021 om 19:48 Kunst

WOUDRICHEM ‘Als de sterksten breken’, het nieuwe boek van Lisa de Rooij is vrijdag 22 oktober verschenen. Deze thriller wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

,,Ik val in een diepe, vredige slaap, wetend dat ik nooit meer wakker zal worden.” 

Jim gaat met zijn vrienden op vakantie. Eenmaal op de bestemming aangekomen lijkt alles perfect te zijn. Echter niets is minder waar. Hoe langer ze bij elkaar zijn hoe meer duistere geheimen naar boven komen. De sfeer wordt steeds grimmiger en als een van de ‘vrienden’ dood wordt aangetroffen in het bos, slaat de stemming volledig om. Er heerst paniek en angst, er is argwaan en manipulatie. Is er nog iemand te vertrouwen? Is er een moordenaar in hun midden? Zullen er nog meer slachtoffers volgen?

OVER DE AUTEUR Lisa de Rooij (2003) woont met haar ouders en broer in Woudrichem. Op jonge leeftijd schreef ze al verhalen en op haar vijftiende is Lisa begonnen aan haar debuutthriller Als de sterksten breken. Met het uitbrengen van dit boek gaat een lang gekoesterde wens in vervulling. Lisa heeft met haar boek een bloedstollend verhaal neergezet, waarin per hoofdstuk van perspectief wordt gewisseld, wat een interessante wending geeft aan het boek.

Boekgegevens  Als de sterksten breken 

Auteur: Lisa de Rooij 

Aantal pagina’s: 216 

ISBN: 9789464319958 

Verkoopprijs:  € 20,99 * inclusief kosteloze verzending in Nederland en België  

Uitvoering: Paperback  

advertentie
advertentie