Nieuw boek van Levien Verschage uit Werkendam, over het bosmeisje Mos

Mensen

WERKENDAM Op vrijdag 24 september is het nieuwe boek ‘Het verhaal van Mos - op zoek naar een nieuwe woonomgeving’ van Levien Verschage verschenen. Dit fantasyboek wordt uitgegeven door Uitgeverij Boekscout.

Het slimme, moedige en ietwat verlegen bosmeisje Mos gaat samen met de vrolijke vrienden Rave en Oker op zoek naar een nieuwe plek waar ze kunnen leven. De lezer wordt meegenomen op het spannende avontuur dat zij gaan maken, waarbij geleidelijk aan steeds meer details over de karakters van de personages en de betoverende en wrede wereld waarin ze leven, duidelijk worden. Het drietal wordt geconfronteerd met veel problemen die ook in onze wereld spelen.

OVER DE AUTEUR Levien Verschage is geboren op 2 oktober 1953 in Sleeuwijk en is een gepensioneerd docent handvaardigheid en tekenen. Vanwege zijn grote belangstelling voor cultuur, religie en milieu bezocht hij vele malen landen als India, Sri Lanka, Mexico en Marokko. Zijn betrokkenheid bij deze culturen resulteerde in het schrijven van ‘Het verhaal van Mos’. Ook de illustraties zijn van zijn hand.

Boekgegevens

Titel: Het verhaal van Mos - op zoek naar een nieuwe woonomgeving. Auteur: Levien Verschage. Verschijningsdatum: 24-09-2021. Aantal pagina’s: 94. ISBN:  9789464318296. Verkoopprijs: € 22,99. Uitvoering Hardcover (inclusief kosteloze verzending in Nederland en België).

advertentie