Herfstactie in het Piazza Center

4 oktober 2018 om 09:34 lokaal

GORINCHEM Dinsdag 2 oktober is de eerste herfstactie van De Stad Gorinchem in samenwerking met het Piazza Center Gorinchem van start gegaan. Wie de komende zes weken zijn inkopen doet bij diverse ondernemers in het Piazza Center maakt kans op meer dan 200 prijzen. Daarnaast maakt iedere deelnemer kans op een van de hoofdprijzen: een vakantiecheque ter waarde van €1.000,-, 1 minuut gratis winkelen bij Jumbo,  Albert Heijn of een ballonvaart voor 2 personen. De herfstactie start op 2 oktober en is een initiatief van het Piazza Center in samenwerking met diverse winkeliers.

Bij besteding van iedere 10 euro met een max. van 50 euro bij een deelnemende ondernemer ontvang je een voucher. Met deze voucher maak jij kans op één van de 285 prijzen. De deelnemende ondernemers zijn te herkennen aan de actieposter en hun vermelding in deze uitgave of op www.herfstactiegorinchem.nl

Op elke voucher staat een unieke actiecode. Deze code kun je invoeren op herfstactiegorinchem.nl. De eerste trekking vindt plaats op 8 oktober, waarna de winnaars wekelijks bekend worden gemaakt op de website en in De Stad Gorinchem. De vouchers kunnen voor de wekelijkse trekking worden geactiveerd tot zondag 20:00 uur. Activeer je de vouchers later? Dan worden deze meegenomen in de daaropvolgende trekking.

Staat jouw naam tussen de winnaars van die week? Dan ontvang je van ons een bevestigingsmail waarmee je jouw gewonnen prijs bij de betreffende ondernemer kunt ophalen. Print de mail uit of laat hem zien op je telefoon.

De herfstactie Gorinchem eindigt op 11 november. Dinsdag 13 november worden de winnaars van de hoofdprijzen bekend gemaakt.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie