Van Rooijen Accountants stelt hun kantoortuin beschikbaar aan Chillicious Chi Neng Qigong.
Van Rooijen Accountants stelt hun kantoortuin beschikbaar aan Chillicious Chi Neng Qigong. Cisca den Boer

Ondernemers helpen elkaar

6 juni 2020 om 07:41 Maatschappelijk

GORINCHEM Twee bedrijven aan de Appeldijk in Gorinchem helpen elkaar door de corona tijd heen. Toen voor Cisca den Boer van Chillicious Chi Neng Qigong bleek dat haar lesruimte onder de coronaregels voor sportscholen viel, klopte ze bij de buren aan voor hulp.

Buiten mocht inmiddels weer met inachtneming van de regels getraind en gesport worden. Hoewel ze er nog nooit geweest was, wist ze dat er achter het statige pand van Van Rooijen accountants een grote beschutte tuin lag. Dit pand lag praktisch naast haar eigen locatie. Overdag was misschien wat lastig maar in de avonduren zouden er mogelijkheden kunnen zijn. Zo gezegd, zo gedaan. Het voorstel werd ingediend. De directie van Van Rooijen hoefde er niet lang over na te denken en stelde de tuin beschikbaar voor de avonden in juni, juli en augustus.

Zowel deelnemers aan de qigonglessen (een soort Chinese yoga) als Cisca zelf zijn erg blij met deze oplossing. En ook voor Van Rooijen is het een leuk idee dat hun tuin nu een praktische functie vervult en zij een maatschappelijk steentje bijdragen aan een ondernemer met een hulpvraag om te kunnen ondernemen zonder zorgen.        

advertentie
advertentie