De raadsleden Gulsen Metz, Dicky van Veen en Willemijn Paans verrasten asielbeheerder Cora Rikkelman
De raadsleden Gulsen Metz, Dicky van Veen en Willemijn Paans verrasten asielbeheerder Cora Rikkelman Stadsbelang Gorinchem

Hannie Hania cheque van Stadsbelang voor Gorinchems dierenasiel

Maatschappelijk

[GORINCHEM] Naar aanleiding van de noodkreet van het Dierenasiel Gorinchem besloot de fractie van Stadsbelang overhandigde de Hannie Hania cheque van 500 euro aan asielbeheerder Cora Rikkelman te overhandigen. Het Dierenasiel heeft te maken met toenemende kosten door de extra dak- en thuisloze dieren in de zomerperiode.

Viermaal per jaar overhandigt Stadsbelang in navolging van Hannie Hania een cheque ter waarde van 500 euro aan goede doelen. Voormalig raadslid Hannie Hania schonk haar bijdrage voor het gemeenteraadswerk aan verschillende goede doelen. Om dit mooie gebaar overeind te houden besloot de fractie om deze actie voort te zetten.

De fractie hoorde van het Gorinchemse Dierenasiel hoeveel dieren letterlijk gedumpt worden. ,,Dit zijn echt schrijnende gevallen. Wij begrijpen dat het heel veel geld kost om al deze dieren te voorzien van alle hulp die ze nodig hebben. Dierenarts, kosten van voeding, medicijnen enz. Vergeet niet alle warmte en aandacht die al deze mensen geven om de dieren weer op te lappen, zodat deze weer een kans krijgen om een nieuw baasje te vinden.” laat raadslid Gulsen Metz weten. ,,Stadsbelang vindt het dan ook fantastisch werk wat het dierenasiel doet voor de dieren en vindt het dierenwelzijn ook erg belangrijk. Daarom schenkt Stadsbelang het dierenasiel deze cheque van 500 euro.”

Wilt u ook het dierenasiel ondersteunen? Het dierenasiel kan dingen zoals honden kluiven, speeltjes voor honden en katten, stro voor de konijnen en hooi goed gebruiken. Wilt u op een andere manier ondersteunen? Neem gerust contact op met het dierenasiel.

advertentie
advertentie