Wethouder Fatih Polatli met ondernemers van winkelcentrum Hoog Dalem die de digitale Bliekenbon gaan accepteren.
Wethouder Fatih Polatli met ondernemers van winkelcentrum Hoog Dalem die de digitale Bliekenbon gaan accepteren. Fotografie Studio Ziezo

Gorinchem verrast vrijwilligers met een Bliekenbon

10 november 2022 om 18:47 Maatschappelijk

GORINCHEM De gemeente wil de vrijwilligers in Gorinchem bedanken voor hun inzet met een Bliekenbon. In Gorinchem werken ruim driehonderd organisaties met vrijwilligers. 

,,Met elkaar maken we de stad en daarvoor zijn vrijwilligers onmisbaar. Of u wekelijks het lievelingskostje van een Hospice-bewoner klaarmaakt, dagelijks overblijfkracht bent, eens per maand museumbezoekers ontvangt of in de zomervakantie kinderen begeleidt bij het Timmerdorp. Het is allemaal belangrijk voor de leefbaarheid, saamhorigheid én het verenigingsleven”, zo schrijft de gemeente op haar website. 

De gemeente wil de vrijwilligers bedanken met de Bliekenbon, daarmee kan bij diverse Gorcumse ondernemers een aankoop van keuze gedaan worden.. Aanmelden bij het Vrijwilligerssteunpunt kan uitsluitend via de website: www.gorinchem.nl/vrijwilligers vanaf 7 november. Aanmelden kan tot en met woensdag 23 november. Op is op, dus wees er snel bij. De cadeaubon wordt in week 48 o 49 thuisgestuurd. 

Vrijwilligerssteunpunt Gorinchem is er voor iedereen die zich vrijwillig inzet of in wil zetten voor Gorinchem. Het Vrijwilligerssteunpunt is onderdeel van de gemeente en bemiddelt tussen inwoners en organisaties die vrijwilligers nodig hebben. U kunt er ook terecht met vragen, voor advies of relevante (gratis) cursussen en trainingen. Wilt u vrijwilliger worden in de stad? Of heeft u als organisatie of vereniging vrijwilligers nodig? Kijk dan op de Vrijwilligerspagina op SamenGorinchem. Daar staan de vrijwilligersvacatures. Het is goed te weten dat u verzekerd bent tijdens het uitoefenen van  vrijwilligerswerk. Meer daarover leest u bij verzekeringen voor vrijwilligers.


Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie