Iris Keasbeerry krijgt de Bliek van waardering van Maarten de Pagter
Iris Keasbeerry krijgt de Bliek van waardering van Maarten de Pagter Aangeleverd

Bliek van Waardering voor vrijwilliger Iris Keasberry uit Gorinchem

29 mei 2023 om 09:04 Maatschappelijk

GORINCHEM Iris Keasberry ontving vrijdag in het Gorcums Museum de allereerste Bliek van Waardering. De prijs werd uitgereikt door Maarten de Pagter, raadslid voor ChristenUnie/SGP en is een positieve erkenning voor een vrijwilliger die zich op bijzondere wijze inzet voor de Gorinchemse samenleving.

,,Iris is al jaren actief binnen Gorinchem. Zo zet zij zich in voor Gorinchem Schoon! en organiseert ze de jaarlijkse schoonmaak op de stadswallen en de Woelse Donk om zwerfvuil op te ruimen. Haar inzet voor de week van de eenzaamheid en ook voor de gesprektafels van Gorinchem in Dialoog om mensen met elkaar in contact te brengen, maakt van haar een echte verbinder. Maar ook als coach betekende ze veel op individueel niveau en als instructeur bij de Gorinchemse roeivereniging voor diverse Gorcummers. Dat mag gezien en genoemd worden”. Maarten de Pagter, raadslid voor de ChristenUnie-SGP fractie overhandigde Iris haar prijs en benoemde haar verbindende rol en sprak zijn waardering voor haar inzet uit.

Het lokale bestuur ontving veel voordrachten van medeburgers met overtuigende argumenten om mensen te nomineren. ,,We waren diep onder de indruk van de diversiteit en toewijding van de genomineerden. Gorinchem heeft veel mooie mensen die zich met hart een ziel inzetten voor onze gemeenschap” verklaart de voorzitter Harry van Haaften van de ChristenUnie Gorinchem. “Het was een uitdaging om een keuze te maken uit al deze fantastische kandidaten. Het geeft ons ook vertrouwen dat deze waarderingsprijs een lang leven tegemoet kan gaan”.

Kent u ook een Gorinchemmer die deze Bliek van Waardering verdient? Een voordracht doen kan via bliekvanwaardering.nl. In het najaar wordt er weer een Bliek van Waardering uitgereikt. Bliek van waardering is een initiatief van de ChristenUnie Gorinchem.

De Bliek werd overhandigt in het Gorcums Museum
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie