Afbeelding
Foto: Thomas Vink

Oproep Ronde Tafel 63 Gorinchem voor steun aan goede doelen

1 december 2023 om 19:18 Maatschappelijk

GORINCHEM Het benefietdiner van Serviceclub De Ronde Tafel 63 voor het Tafelfonds bracht 28.000 euro op. Deze opbrengst wordt geschonken aan diverse regionale goede doelen, om zo een positieve bijdrage te leveren aan de  lokale gemeenschap. Aanvragen kunnen worden ingediend via de website. 

Het Tafelfonds werd vijf jaar geleden opgericht en heeft als doel schenkingen te verdelen over diverse lokale doele. De Ronde Tafel 63 heeft tot op heden meer dan 100.000 euro gedoneerd aan lokale initiatieven, waaronder het Natuurcentrum Gorinchem, Hospice Gorinchem, Dierenasiel Gorinchem, De Punt Arkel, Stichting Vesting Jazz, en vele anderen. De avond bood aanwezigen de mogelijkheid te bieden op exclusieve veilingitems, zoals een rondvlucht boven Gorinchem, kaarten voor voetbalwedstrijden, een rondvaart over de Linge en nog veel meer. Daarnaast was er een spannende loterij met een breed scala aan prijzen.

,,Met uiteenlopende acties proberen we jaarlijks zoveel mogelijk geld op te halen voor lokale goede doelen en maatschappelijke projecten. Het is onze uitdaging niet alleen fondsen te werven, maar ook bekendheid te geven aan het Tafelfonds, zodat lokale organisaties ons kunnen benaderen voor hulp”, zo laat Jeffrey Duyzer weten. De Ronde Tafel 63 roept de lokale gemeenschap op mee te denken over welke goede doelen de hulp van het Tafelfonds goed kunnen gebruiken. Aanvragen voor ondersteuning kunnen worden ingediend via de website www.roundtable63.nl/fonds

advertentie
advertentie