Emiel uit Gorinchem wint splinternieuwe auto bij tv-show Miljoenenjacht.
Emiel uit Gorinchem wint splinternieuwe auto bij tv-show Miljoenenjacht. © Roy Beusker Fotografie

Gorinchemse Emiel wint splinternieuwe auto bij tv-show Miljoenenjacht

14 september 2020 om 09:00 Mensen

GORINCHEM Emiel uit Gorinchem is de gelukkige winnaar van een splinternieuwe auto in het tv-programma ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ dat zondag te zien was bij SBS6. Linda de Mol maakte bekend dat Emiel met de prijs naar huis ging nadat een andere deelnemer – Jan uit Lichtenvoorde – de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek aan de desk in de volgende ronde. Vakgenoot Govert uit Gorinchem ging ook met een prijs naar huis. Hij won een wooncheque van 7500 euro nadat een andere deelnemer – Marga uit Veendam - de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek aan de desk in de volgende ronde.

Emiel springt uit zijn stoel als hij hoort dat hij een auto mee naar huis mag nemen: ,,Geweldig! Hier ben ik heel erg blij mee.” Ook Govert is blij met de wooncheque ter waarde van 7500 euro: ,,Dat is mooi! De bank is aan vervanging toe.”


Govert uit Gorinchem wint een wooncheque ter waarde van 7500 euro bij tv-show Miljoenenjacht. © Roy Beusker Fotografie

In dit speciale jubileumseizoen van ‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is rekening gehouden met de RIVM-richtlijnen rondom het coronavirus. Daarom zijn er in totaal acht koffermeisjes aanwezig en zitten er per vak geen vijftig, maar vijf deelnemers in de studio van Miljoenenjacht. Eén van de in totaal vijftig aanwezige deelnemers van de Postcode Loterij maakt kans om de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het ‘Gouden Koffer Spel’ te spelen en kan met dit spel een geldbedrag tot wel vijf miljoen euro winnen.

Een inwoner uit Wierden speelde in de finale het ‘Gouden Koffer Spel’ aan de desk met Linda de Mol en won 265.000 euro.

‘Postcode Loterij Miljoenenjacht’ is tot en met zondag 4 oktober wekelijks te zien op zondagavond om 20.00 uur bij SBS6.

advertentie
advertentie