Afbeelding

Psychiatrisch cabaret van Marjolijn van Kooten

Podiumkunsten

GORINCHEM Toen Marjolijn van Kooten in het televisieprogramma ‘Monitor’ verzuchtte dat ze het contact met haar publiek zo miste, maakte Monique Masolijn van Theater Peeriscoop een notitie om haar de volgende dag gelijk even te bellen. ,,We hadden net onze livestream service PeeriscoopThuis op orde, en ik zag daar een goede mogelijkheid in voor Marjolijn om haar publiek te bedienen." Marjolijn zei gelijk ja en op dinsdag 23 juni staat ze twee keer in Peeriscoop: om 19.30 en 21.15 uur, waarvan de laatste voorstelling ook live wordt gestreamd.

Speciaal voor Theater Peeriscoop stelt Marjolijn een show samen waarin ze haar nuchtere kijk geeft op mindfulness, groepstherapie, goedbedoelde tips van je omgeving, depressie en natuurlijk angst. Want zelf leed ze twintig jaar aan een angststoornis. Maar nu kan ze er om lachen. Hilarische conferences en ontroerende kleine liedjes aan de piano.

Ook voor deze show zijn nog enkele zaalkaarten en onbeperkte online streamtickets te bestellen. De eerste 30 kopers van een online streamticket in de regio Gorinchem krijgen een goodiebag thuisbezorgd. Vergeet niet uw adres te vermelden bij aankoop van het ticket koopt.

Voor meer informatie en reserveren: www.peeriscoop.nl

advertentie