Burgemeester Reinie Melissant met wethouder Attie Mager
Burgemeester Reinie Melissant met wethouder Attie Mager Gemeente Gorinchem

Burgemeester Melissant opteert voor een tweede termijn van zes jaar

3 december 2022 om 07:36 Mensen

GORINCHEM Reinie Melissant  (1965) heeft een delegatie van de gemeenteraad laten weten dat ze een tweede termijn van zes jaar als burgemeester van Gorinchem ambieert. In een uitgebreid interview met Jos Huibers blikt ze terug op de voorbije vijf jaar als burgemeester van de stad. Het interview met de burgemeester staat zondag online op de site van Stad Gorinchem. 

,,Ik werk hier met veel plezier, ik vind Gorinchem nog steeds een fantastische stad met zeer betrokken inwoners, raadsleden en wethouders. Ik heb dan ook aan een delegatie vanuit de gemeenteraad laten weten, dat ik van harte beschikbaar ben voor een tweede termijn”, zo laat ze weten in het interview. Melissant 28 augustus 2017 geinstalleerd als burgemeester in Gorinchem. Ook daarvoor vervulde ze diverse bestuurlijke functies, zoals acht jaar Statenlid in de provincie Noord-Brabant. In die tijd was ze ook gemeentesecretaris in Woudrichem.

Van 2006 tot 2013 was ze burgemeester in de gemeente Korendijk in Zuid-Holland, daarna was ze directeur bij de gemeente Dordrecht. Reinie Melissant-Briene is gehuwd en heeft vier kinderen.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie