Afbeelding
Mannenkoor Zanglust

Concert mannenkoor Zanglust

13 september 2019 om 13:53 Muziek

SLEEUWIJK De repetities van mannenkoor Zanglust uit Sleeuwijk zijn weer begonnen. De komende weken wordt er intensief gerepeteerd. Dit omdat Zanglust bezig is met de voorbereidingen voor het Jubileumconcert dat op 11 oktober wordt gehouden ter gelegenheid van het 60 jarig jubileum.

De inhoud van het programma is veelzijdig. Voor de pauze bestaat het repertoire van het koor uit bekende Geestelijke liederen. Na de pauze is het programma zeer gevarieerd met werken van bekende componisten.

De muzikale omlijsting van de avond en begeleiding van het koor wordt verzorgd door Jeroen de Weerdt een virtuoos op zowel orgel als piano. Ook is uitgenodigd Tjitske Kwakkel - Homma, deze zal met haar altviool de nodige warme klanken ten gehore brengen.

Als gastkoor voor het jubileumconcert is uitgenodigd het Boys Choir Gorcum o.l.v. Jeroen Bal.

Het jubileumconcert zal worden gehouden op 11 oktober in de Ontmoetingskerk te Sleeuwijk. Naast de voorbereidingen voor het jubileumconcert, die in volle gang zijn, staan er ook een aantal concerten in de regio gepland. In november verleent het koor medewerking aan een zangavond in Uitwijk en een zangavond in het Gasthuis te Gorinchem.

Meer weten over mannenkoor Zanglust informeer bij het secretariaat: 0183-303043 of kijk op social media.

advertentie
advertentie