Afbeelding
Het Zevende Huis

Tangomuziek in Het Zevende Huis

8 juni 2020 om 20:30 Muziek

GORINCHEM Het Zevende huis is elke zondagavond actief. Vanuit het huistheatertje aan de Knipsteeg wordt elke week vanaf 20.00 uur een muzikale livestream gedaan.

Zondag 14 juni zou het jaarlijkse tuinfeest georganiseerd worden maar dat gaat nu niet door. Maar de tango groep die zou komen spelen is wel in de livestream te zien en horen. De livestream duurt een uurtje en is gratis. Er is een aan te raden mogelijkheid tot doneren.

Tango de Barrio, tango-ensemble uit Eindhoven, bestaande uit: bandoneon, piano, viool, contrabas en zang. Pieter Thijssen speelt vol vuur op de bandoneon die hij zelf gebouwd heeft. De klanken van violist Masaki Shimakawa zijn bevlogen en intens. Sophia Pampidi speelt piano met grote passie. Conchita’s Chileense grootvader zong onvervalste tango’s in zijn beste tijden. Haar temperamentvolle stem is gemaakt voor deze muziek en neemt je mee naar de wereld van tango, milonga en wals. Jacques van ’t Ende vormt een mooie basis voor dit alles met zijn contrabas. Stel je voor: een havenbuurt in Buenos Aires in het jaar 1930. De sfeer van een kroeg waar ambachtslieden zoeken naar afleiding in muziek en dans. Vol melancholie en heimwee naar achtergelaten geliefden, gebroken beloftes en een vergeten thuis. Voel de Argentijnse tangomuziek in haar puurste vorm en waan je even in een andere wereld.

https://www.facebook.com/events/234005167904265/

advertentie
advertentie