Afbeelding
The Charlestown Jazzband

The Charlestown Jazzband verzorgt koffieconcert in Gorinchem

22 oktober 2021 om 20:54 Muziek

GORINCHEM The Charlestown Jazzband verzorgt zondag 31 oktober een koffieconcert in Gorinchem. Het concert is van 11:30 tot 13:30 uur en vindt plaats in De Luisterpost, Vijfde Uitgang 1, 4201XH Gorinchem. Kaarten v.a. 11:00 uur aan de zaal. Entrée € 11,=/ Jazz Hall-donateurs € 8,50/CJP-houders € 5,00. Coronapas verplicht.

Sinds de oprichting in 1968 kent Nijmegen The Charlestown Jazzband (CTJB). In de loop der jaren heeft de band enkele wijzigingen ondergaan maar heeft altijd een hoog muzikaal niveau weten te behouden. De band streeft naar een gezellige interactie met het publiek en dat alles gelardeerd met plezier en humor.

Door een zeer breed en gevarieerd repertoire is de muziek van de CTJB toegankelijk voor vele Jazz -liefhebbers en mede daardoor ook veel gevraagd in binnen en buitenland. Al in de jaren tachtig van de vorige eeuw speelde de band in Italië, Oostenrijk, Brunei en Noorwegen. Recentelijk ook in Zwitserland, Denemarken en Engeland en niet te vergeten Duitsland en Mallorca, Madeira en België. En sinds 2018 ook in Tsjechië. Nog steeds staan enkele van deze landen op de playlist van de CTJB.

Uiteraard wordt het eigen land niet vergeten. Van Oost naar West en van Noord naar Zuid, in vele jazzclubs is de CTJB een graag geziene gast. Ook op YouTube en Facebook is de band te vinden met video’s van optredens in div. landen van Europa. Op de website www.charlestown.nl is alle verdere informatie over de CTJB te vinden.

Bezetting: Henk van Amerongen trompet; Jan Dokter klarinet, saxofoon; Pieter Duker trombone; Piet Beyé piano; Jan de Bont banjo; Rob Egging bas; Eric Beijnvoort drums.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie