Afbeelding
De Koels

Drie regionale bands bij De Koels live in Vuren

8 april 2022 om 18:30 Muziek

VUREN Op zaterdag 16 april mag het weer. Na ruim 2 jaar wachten mag er eindelijk weer gefeest worden in dorpshuis de Koels in Vuren met De Koels Live. De entree is 10 euro en de Koels gaat om 21.00 uur open. 

Vroeger waren er regelmatig feestjes in de Koels en waren de livebandjesavonden heel populair. Sinds vorig jaar zijn Martin Vogel en Anita den Hartog de beheerders van het dorpshuis. Martin en Anita kennen Vuren heel goed, hebben er jaren gewoond en Martin heeft heel lang een cafetaria gehad in Vuren. Hij en Henry Wessels hebben toen ook al regelmatig feestjes georganiseerd in Vuren rondom de Smulhoek. Artiesten als Jan Keizer, De Deurzakkers, Trafassi en ook een reünie van de boyband B.E.D. deden Vuren toen aan. Henry Wessels, ook uit Vuren is entertainer/dj en organiseert door heel Nederland feesten. En nu dus weer eindelijk in eigen dorp.

DRIE BANDS Drie regionale bandjes luisteren de Koels live op. Sometimes Only band uit Giessenburg speelt die avond in het café. Blues, rock en nederpop zijn de genres die ze spelen. In de grote zaal spelen afwisselend The Gamble Blue Cats uit Gorinchem en Soul in One uit Waalwijk. De eerste band is een rock ‘n roll-band en ze spelen hits uit de jaren 50. Elvis, Jerry Lee Lewis, Johnny Cash en nog vele anderen komen voorbij, put on your blue suede shoes....and rock the joint..... Soul in One, is een soul band. Deze 11-koppige band laat iedereen dansen op de grote soul en disco hits. DJ Henry zal tussendoor in het café Hollandse hits draaien. 

Deel dit artikel via:
advertentie