Herringtown Jazz Band
Herringtown Jazz Band Prive collectie

Herringtown Jazz Band speelt slotconcert Jazz Hall ‘72

17 april 2022 om 11:21 Muziek

GORINCHEM  Herringtown Jazz Band verzorgt op zondag 24 april het slotconcert van dit seizoen voor Jazz Hall ’72. Het concert is van 11:30 tot 13:30 uur in De Nieuwe Doelen. 

De uit de haringstad Enkhuizen afkomstige Herringtown Jazzband komt weer terug naar Jazz Hall’72, na een succesvol concert op 29 oktober 2017. Jazz Hall’72 kijkt met spanning uit naar dit concert. De Herringtown speelt in de traditie van de Engelse rivival, met als o.a. voorbeelden Chris Barber en Max Collie. Maar geven hier wel een eigen interpretatie aan. Ze weten hun eigen enthousiasme over te brengen op het publiek. Naast een tweetal succes volle tournees door de Sovjet Unie, zijn zij ook een graag geziene gast de diverse Engelse jazzclubs. Hun motto: “Voelt u zich vervelend, akelig of down, kom naar de Herringtown”. Zal ook voor dit concert weer van pas zijn.

Bezetting bestaat uit Rob van Bergen; Trompet – vocals; Henk van der Veen: Trombone; Erwin Schoen: Klarinet en saxen; Auke Veenstra: Banjo, gitaar en vocals; Ruud Danckaarts: String bass; Menno Deutecom: Drums. Kaarten voor het concert à elf euro zijn vanaf 11.00 uur verkrijgbaar aan de zaal. JH donateurs betalen 8,50 euro en CJP-houders vijf euro.

advertentie
advertentie