De drie initiatiefnemers hesen de vlag t.g.v. het bereiken van het hoogste punt. V.l.n.r. V.l.n.r. Onno Dokman, Corinne Lamers en  Willem Kraak.
De drie initiatiefnemers hesen de vlag t.g.v. het bereiken van het hoogste punt. V.l.n.r. V.l.n.r. Onno Dokman, Corinne Lamers en Willem Kraak. Bouwonderneming Stout B.V.

Nieuwbouw Gezondheidscentrum Zorglinie bereikt hoogste punt

19 september 2023 om 15:45 Nieuwbouw

GORINCHEM Op woensdag 13 september bereikte de nieuwbouw van het Gezondheidscentrum Zorglinie aan de Hoog Dalemseweg in Gorinchem het hoogste punt. Een feestelijk moment dat de opdrachtgevers, medewerkers van Bouwonderneming Stout en overige betrokkenen samen vierden.

Het Gezondheidscentrum Zorglinie zal naast de praktijken van de initiatiefnemers huisarts Corinne Lamers, Tandarts Onno Dokman (Mondzorglinie) en Fysiotherapie en Trainingscentrum Procare onderdak bieden aan meerdere huisartsen waaronder Huisarts Griep, de BENU Apotheek, Kraamzorg XL, Geboortewinkel.nl, Verloskundige Praktijk Gorinchem, Hallux podotherapie, GZ-psycholoog en psychotherapeut; C.B.M. ten Brinke, Huidtherapeut; Emine Elmaci-van Rossen, de RIVAS en een prikpost. Het nieuwe multifunctionele gezondheidscentrum vlakbij winkelcentrum Hoog Dalem biedt straks dus alle zorg onder één dak.

Het is de verwachting dat Bouwonderneming Stout het gebouw in het eerste kwartaal volgend jaar zal opleveren waarna het nieuwe gezondheidscentrum in gebruik genomen zal worden.

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie