In het i Lab worden innovatieve technieken toegepast zoals 3D print
In het i Lab worden innovatieve technieken toegepast zoals 3D print HUNK-MINISTERIE_VAN_BEELD_GORINCHEM

Ondernemers Netwerk OC-G te gast bij het i-Lab

Onderwijs

[GORINCHEM] Het Ondernemers Netwerk OC-G is vrijdagmorgen 26 augustus te gast bij het i-Lab. Kwartiermaker Adrienne Vertooren ontvangt de ondernemers en geeft uitleg over het i-Lab en de kansen voor samenwerking tussen onderwijs en bedrijfsleven. 

Het i-Lab staat voor inspireren en innoveren. In het i-Lab maken zij toekomst. In het coöperatieve platform voor Gorinchem en de regio komen leren, werken en innoveren samen. Onderwijs, ondernemers en organisaties en overheid worden verbonden. Zo worden mensen van vandaag voorbereid op de beroepen van morgen. “Samen Ontdekken en Ontwikkelen” is een mooie uitdagende aanleiding voor het verdiepen van bestaande en leggen van nieuwe contacten.

Ondernemers en vertegenwoordigers van organisaties, detailhandel, Horeca Ondernemers en bedrijven uit Gorinchem, de Alblasserwaard, Vijfheerenlanden en verre omstreken zijn welkom om te netwerken en elkaar en de gastorganisatie te beleven. Aanmelden kan via deze link. Het i-Lab is gevestigd achter het Da Vinci college.

advertentie
advertentie