Afbeelding
Gilde

Gilde Vakcollege Techniek Gorinchem ontvangt elektrische trilplaat

26 september 2022 om 07:59 Onderwijs

GORINCHEM Het Gilde Vakcollege Techniek ontving afgelopen week uit handen van een aantal sponsors een financiële bijdrage voor de aanschaf van een gloednieuwe elektrische trilplaat. Het Gilde is ontzettend blij dat zij mede door deze schenking nog beter technisch onderwijs kan verzorgen.

Onderwijs staat nooit stil; daar weten ze op het Gilde Vakcollege Techniek alles van. Om steeds te kunnen blijven innoveren op het gebied van technisch onderwijs, zijn er regelmatig nieuwe machines nodig. Zo ook de elektrische trilplaat die op 19 september werd toegevoegd aan het arsenaal van de bouwafdeling op het Gilde. Mari Hijkoop, sectievoorzitter BWI, legt uit dat de leerlingen met deze trilplaat kunnen leren hoe zij een zandbed moeten aantrillen, om zo te kunnen zorgen dat het straatwerk niet verzakt. De trilplaat wordt gebruikt voor infra, onderdeel van het profiel Bouwen, Wonen en Interieur. In deze leerlijn worden leerlingen opgeleid tot onder andere stratenmaker.

Het Gilde Vakcollege Techniek dankt Kalis Bestratingen, Van Doorn Buitenruimte Holding BV, Van de Beek Kabels en Leidingen, Hendriks van Warbij Grondwerk, De Kuiper Groep, De Kuiper Infrabouw, Boer BV, Damsteegt, De Groot en Schagen en huisleverancier Van Wijngaarden voor deze genereuze schenking.

Deel dit artikel via:
advertentie