Afbeelding
Chris Kraus

Column de Boekenkist: Koop lokaal!

Opinie

We zijn weer in december aanbeland, de feestmaand. Ook bij ons in de Boekenkist is het weer gezellig druk met mensen die op zoek zijn naar cadeautjes. Maar we merken toch ook dat er steeds meer online gekocht wordt. Daarom deze oproep aan alle Gorinchemers: Koop bij de lokale winkels. Kunt u het daar niet vinden? Zoek dan pas online.

Ook bij uw lokale winkel kunt u vaak online kopen. Op die manier biedt u een lokaal bedrijf een gezonde toekomst. Een gezond lokaal bedrijf zorgt voor gezelligheid in de stad. De grote webshops zoals Bol.com en Wehkamp investeren niet in lokale activiteiten. Dat doen de lokale winkels wel. Onder andere door sponsoring van verenigingen en festiviteiten. Om dat te blijven doen hebben we wel inkomen nodig. Daarvoor hebben we u nodig. Heeft u uw boodschappenlijstje klaar? Kom dan naar de winkels in de stad. Heeft u inspiratie nodig? Volg ons dan op de sociale media en kijk in onze webshop.

De volgende tips hebben wij in de winkel liggen en zijn snel op te halen:

De fabriek van klootzakken - Chris Kraus.

Een vuistdikke roman waarin Koja terugkijkt op zijn leven. Een heftig leven. Hij en zijn broer groeien op tijdens de Russische revolutie en na de inval van de Nazi’s begint hun turbulente carrière bij de SS. Ook hun relatie met hun aangenomen zus Ev zorgt voor een ingewikkelde situatie. In dit wervelende en met ironie geschreven verhaal vertelt Kraus over het verval van moraliteit en de fabriek die oorlog heet en die van gewone mensen klootzakken maakt. €32,50

Mist - Eric Corton

Louis Koch wordt na de première van zijn eerste film aangesproken door een vrouw. Volgens haar beschrijft het plot van de film exact hoe haar moeder is vermoord. Een moord die nooit is opgehelderd. Louis duikt na enige tijd in het verhaal en komt tot een schokkende ontdekking.
€22,99

Afbeelding
advertentie