Afbeelding
Game of Trains
Column

Tips van De Boekenkist: spellen!

2 november 2021 om 19:05 Zakelijk

De dagen worden korter en de avonden langer. De tijd om uren buiten te zitten ligt weer achter ons. Tijd om met z’n allen rond de tafel te gaan zitten en lekker te gaan spellen.

Sinds anderhalf jaar verkopen we allerlei leuke spellen in de winkel. Kleine spelletjes die even tussendoor kunnen, maar ook grote avondvullende bordspellen. En niet zonder succes mag ik wel zeggen. Thuis zijn we ook vaker spelletjes gaan spelen en het is altijd gezellig, behalve als ik verloren heb natuurlijk. Maar ik vind leuk om van tijd tot tijd een nieuw spel uit te proberen.

Naast dat het gezellig is om een leuk spelletje te spelen, is er ook wetenschappelijk bewijs dat het spelen van bordspellen goed voor je is. Zo is bewezen dat je geheugen verbetert en dat je aandachtsspanne wordt vergroot. Daarnaast blijkt dat mensen die veel lezen, bordspellen spelen, musiceren en bewegen een verlaagde kans hebben om dementie te krijgen.

Dus nodig komend weekend een aantal bekende uit en maak er een gezellige avond van en investeer in een gezonde toekomst.

In onze winkel ben je van harte welkom om een nieuw spel te kopen zodat je goed voor de dag komt.

Hierbij alvast een aantal tips:

Rat Attack: Dit is een spannend en tactisch spel voor twee personen. Door het aanleggen van tegels met daarop groenten en kruiden kun je punten scoren, maar pas op voor de ratten. Liggen er drie van jou, dan heb je verloren. €19,99

Game of Trains: Een leuk en uitdagend kaartspel. Wie legt als eerste zijn rij met wagons in de juiste volgorde? €10,99


Flying Kiwis: Een hilarisch spel Door het lanceren van fiches stuur je de kiwi’s op vakantie. Het afschieten zorgt voor flinke chaos en hilariteit. Absoluut leuk om met kinderen vanaf 5 jaar te spelen. €19,99.

Dieter Ouwerkerk

De Boekenkist
Arkelstraat 17
4201 KA Gorinchem

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie