De kerstattentie bestaat uit kistjes  gevuld met biologische producten
De kerstattentie bestaat uit kistjes gevuld met biologische producten Merewarde Praktijkschool

Merewade Praktijkschool schenkt kerstattentie aan Vluchtelingenwerk

17 december 2020 om 10:14 Overig

GORINCHEM De Merewade Praktijkschool heeft dit jaar een kerstattentie verzorgd voor de vrijwilligers van Vluchtelingenwerk in Gorinchem. Deze attentie bestaat uit zelf getimmerde kistjes die gevuld zijn met biologische producten die door de leerlingen zelf zijn geteeld, geoogst en verwerkt.

Sinds maart van dit jaar beschikt deze school over een kas en een moestuin. De leerlingen leren hier door zelf te ervaren en te doen, hoe ze kunnen groeien in natuur-inclusief ondernemerschap. Met deze attentie wil de school haar waardering uitspreken voor de vrijwilligers en op deze manier een bijdrage leveren aan het maatschappelijk welzijn.

Vluchtelingenwerk ondersteunt vluchtelingen die nieuw in Gorinchem komen wonen. Dit doen zij met praktische hulp, maar ook bij het wegwijs worden in Gorinchem, het zoeken naar een opleiding en werk en het aanbieden van taallessen.

Vluchtelingenwerk zoekt nog enthousiaste vrijwilligers die het team komen versterken. Kijk voor functies op vluchtelingenwerk.nl/zuidwestnederland-gorinchem

advertentie
advertentie