In de woning aan de Wijnkoperstraat werden drugs gevonden
In de woning aan de Wijnkoperstraat werden drugs gevonden Politie Bloemendaal, Heemstede en Zandvoort

Burgemeester sluit woning na drugsvondst

Overig

GORINCHEM Burgemeester Reinie Melissant heeft op 28 december een woning aan de Wijnkoperstraat gesloten. De woning is gesloten op grond van de Opiumwet. Bij een inval van de politie eerder dit jaar is er een handelshoeveelheid harddrugs in de woning gevonden. In verband met deze vondst is er iemand aangehouden. 

DRUGSPAND Burgemeester Melissant: “Samen met de politie, het OM, onze partners en de inwoners werken we aan een veilig Gorinchem en het sluiten van een drugspand past daarbij. Ik neem de aanpak van drugscriminaliteit zeer serieus. Daarom sluit ik regelmatig een pand waar verdovende middelen zijn gevonden. Zo maken we een einde aan de bekendheid en het gebruik van de woning als drugspand.”

VERZEGELD Maandag zijn de ramen en deuren afgesloten, de sloten vervangen en is het pand verzegeld. Dit betekent dat niemand het pand meer mag betreden of er aanwezig mag zijn. Alleen personen die vanwege dringende redenen in het pand moeten zijn, mogen na uitdrukkelijk toestemming het pand nog betreden. De omwonenden zijn geïnformeerd.

Het melden van drugsoverlast of vermoedens van hennepteelt kan gemeld worden via 0900-8844 of www.politie.nl/mijn-buurt/wijkagenten  

advertentie