In de gemeente geldt nu nog economisch beleid uit de oude gemeenten die samen de gemeente West-Betuwe vormen
In de gemeente geldt nu nog economisch beleid uit de oude gemeenten die samen de gemeente West-Betuwe vormen Gemeente West Betuwe

Digitaal vergaderen met raad West Betuwe

29 december 2020 om 08:58 Overig

GELDERMALSEN De eerste politieke avond van 2021 voor de gemeenteraad West Betuwe op 5 januari staat in het teken van harmonisatie van het economisch beleid, bedrijventerreinenbeleid en detailhandelsbeleid. De gemeenteraad praat hier digitaal over met inwoners, ondernemers en partners van de gemeente. De vergadering is live te volgen via de website van de gemeenteraad.

De avond staat in het teken van het economisch beleid, bedrijventerreinenbeleid en detailhandelsbeleid. Op dit moment is nog beleid uit de oud-gemeenten geldig. Het college werkt aan nieuwe beleidsplannen voor de gemeente West Betuwe die ze bespreekt met de gemeenteraad, ondernemers en inwoners.

Tijdens de digitale vergadering op 5 januari krijgt de gemeenteraad alvast een eerste uitleg over de drie conceptbeleidsplannen. Daarna gaan de raadsleden in gesprek met inwoners, ondernemers en samenwerkingspartners van de gemeente. De informatie uit die gesprekken neemt het college mee in de verdere uitwerking van de beleidsplannen.

Ondernemers en inwoners kunnen zich tot 4 januari 12.00 uur aanmelden voor de digitale vergaderingen via griffie@westbetuwe.nl, onder vermelding van naam en telefoonnummer. Een schriftelijke bijdrage delen met de raad kan ook.

De vergadering start om 20.00 uur. Iedereen die alleen mee wil kijken, kan dit doen via de website van de gemeenteraad: www.gemeenteraad.westbetuwe.nl. Hier wordt de vergadering live uitgezonden. De vergadering is ook op een later moment terug te kijken.

advertentie
advertentie