Alle jubilarissen werden thuis bezocht
Alle jubilarissen werden thuis bezocht VV Schelluinen

VV Schelluinen maakt ‘road trip’ langs jubilarissen

24 januari 2021 om 11:11 Overig

SCHELLUINEN Afgelopen maand is het bestuur van VV Schelluinen langs de deuren geweest om alle jubilarissen in het zonnetje te zetten. Geen uitreiking in de kantine, maar thuis op de bank met een bakkie erbij.

Iedere jubilaris met zijn eigen verhalen over de club. Van een rondleiding door het appartement van Freek Sprong waar de muren schitteren met diverse oorkondes, naar een bezoekje aan het kantoor van Van der Pijl bij Rob de Bruijn en afsluiten in de nieuwe buitenkroeg bij Mr. Schelluinen Léon de Bruijn.

Een heuse road trip voor het bestuur waar diverse leuke anekdotes zich passeerden. Hierbij willen we nogmaals alle jubilarissen feliciteren met hun jubileum. Dat er nog vele jaren mogen volgen. Het bestuur hoopt alle jubilarissen snel weer te zien op sportpark Scalune!!

De jubilarissen van dit jaar zijn: Freek Sprong 75 jaar, Rob de Bruijn 50 jaar, Theo Steenland 50 jaar, Sjanie de Groot 40 jaar, Léon de Bruijn 25 jaar, Tom Kroon 25 jaar, Dennis Beumken 25 jaar en Gerrie Asmus 25 jaar lid.

advertentie
advertentie