Afbeelding
Stichting Boukie

Gratis Sinterklaasfeest door www.samen1gorinchem.nl bij Stichting Boukie

6 december 2021 om 19:49 Overig

GORINCHEM Bij Stichting Boukie zijn afgelopen week veel kinderen verrast met een drive trough zodat ze toch nog even met Sinterklaas en de pieten op de foto konden. Dit werd mede mogelijk gemaakt dankzij donateurs gemeente Gorinchem, CVO de Windroos, Bakker bart, De hypotheekWeter Dico, Gemeente Gorinchem Museum, Stichting Boukie, t’Gelach Marco Uijterlinde.

Dankzij de donatie van de Windroos kon de organisatie een groter cadeau geven aan de kinderen en kon ook nog een pakjesinloop worden gehouden zodat deze gezinnen die op het feest waren ook pakjesavond konden vieren. De leerlingen van de Windroos hebben allemaal een cadeautje gekocht en gedoneerd aan www.samen1gorinchen.nl zodat de ouders die op het Sintfeest waren cadeautjes konden halen voor hun kinderen. Ook is er een geldbedrag opgehaald en waarvan mooie Sintcadeau’s gekocht konden worden.

Van de gemeente Gorinchem heeft Stichting Boukie per kind twee kaartjes gekregen zodat ze een middagje naar het Gorinchems museum kunnen gaan.

Ondanks de coronaregels hebben alle kinderen kunnen genieten van dit geslaagde Sintfeest bij Stichting Boukie, mede mogelijk gemaakt door alle vrijwilligers van Samen één en leerlingen van de Windroos en natuurlijk Stichting Boukie.

Afbeelding
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie