Hennepkwekerij
Hennepkwekerij politie.nl

Hennepkwekerij in de Haarwijk ontdekt, woning drie maanden dicht

7 januari 2022 om 17:21 Overig

GORINCHEM De politie en toezichthouders van gemeente Gorinchem hebben naar aanleiding van een melding via Meld Misdaad Anoniem een hennepkwekerij ontdekt in de Haarwijk. De planten hadden een marktwaarde van 24.000 euro.

Tijdens de controle is gebleken dat in de woning een hennepkwekerij aanwezig was, bestaande uit 207 potten gevuld met aarde en restanten van hennepplanten en een droognet met daarop bijna zes kilo softdrugs. Tevens was er sprake van gevaarzetting door onder andere diefstal van stroom. De woning werd in zijn geheel niet als woning, maar enkel en alleen ten behoeve van de productie van softdrugs gebruikt.

De aangetroffen hoeveelheid softdrugs vertegenwoordigt een marktwaarde van ruim 24.000 euro. Daarnaast is het aannemelijk dat meerdere oogsten hebben plaatsgevonden. De woning is op last van de burgemeester voor de duur van drie maanden gesloten.

Vermoedens van drugshandel of andere criminele activiteiten? Dan kunt u bellen met de politie via 0900 8844 of Meld Misdaad Anoniem via 0800-7000

Altijd op de hoogte zijn van het laatste nieuws?
Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie