Met verlengde garantie biedt Auto Roest de zekerheid van zorgeloos autorijden.
Met verlengde garantie biedt Auto Roest de zekerheid van zorgeloos autorijden. Jan Noorlandt

Verzekerd van goede nazorg bij Auto Roest in Schelluinen

26 april 2023 om 12:48 Overig

SCHELLUINEN Waar moet je op letten, waar zoek je naar bij de aankoop van een occasion? Daar zijn heel veel antwoorden op mogelijk, maar eigenlijk heeft iedereen één overkoepelende wens voor de nieuwe auto: zorgeloos kunnen rijden. Auto Roest in Schelluinen biedt die zekerheid in de vorm van een verlengde garantie, tot wel acht jaar lang.

Tja, waar moet je nu écht op letten als je op zoek gaat naar een nieuwe auto? Ooit, in lang vervlogen tijden (toen er van online oriënteren nog lang geen sprake was) liet je je maar wat graag bijstaan door die vriend die met een ‘deskundig advies’ kwam na een blik onder de motorkap. 

VASTE LEVERANCIERS 

Maar tegenwoordig, via specificaties op internet en klantenreviews, kan iedereen als een deskundige ten tonele verschijnen. Dat ervaren verkoper Sander Weijenhoven en manager aftersales Wim Pesselse van Auto Roest vrijwel dagelijks. ,,Ze hebben op onze website hun oog bijna altijd al op een bepaalde auto laten vallen”, lacht Weijenhoven. ,,En dan weten ze er vaak nog meer van dan wijzelf.” 

De technische staat van de auto is eigenlijk nooit een issue meer; zeker niet bij een bedrijf dat zo in occasions uit het midden-hoge en hoge segment is gespecialiseerd als Auto Roest. De auto’s zijn afkomstig van vaste leveranciers – waarmee Auto Roest al vele jaren uitstekende ervaring heeft – en worden bij aankomst in Schelluinen en voor aflevering aan de klant in topconditie gebracht in de eigen werkplaats.

AUTO SERVICE GARANT 

Past de auto binnen het budget, sluit hij qua ruimte aan bij het gebruik en de gezinssamenstelling en biedt hij het comfort dat je ervan verwacht? Dan blijft de belangrijkste zekerheid over: die van het werkelijk zorgeloos rijden. ,,Garantie. Eigenlijk staat dat bij de meeste klanten bovenaan het lijstje”, vertelt Wim Pesselse. ,,Hoelang ben ik verzekerd van goede nazorg, als er iets met de auto gebeurt?

Met Auto Service Garant van Auto Roest ben je dus verzekerd van een verlengde garantie, tot acht jaar vanaf nieuw (dus acht jaar na het bouwjaar) en tot 150 duizend kilometer op de teller. ,,Voor een occasion is dat uniek”, stelt Pesselse. ,,Op een jonge occasion loopt dit langer dan de fabrieksgarantie op een nieuwe auto!”

AFLEVERPAKKET 

Het geeft de zekerheid dat de investering in de nieuwe auto er één is waar je jarenlang plezier van hebt. Krijg je te maken met een plotseling optredend defect – wat nooit helemaal uit te sluiten is in de techniek – dan vallen de onverwachte kosten om het te verhelpen onder de garantiedekking. Auto Service Garant wordt afgesloten in combinatie met een afleverpakket en ook 24/7 pechhulp in heel Europa maakt deel uit van de service. Wim Pesselse, samenvattend: ,,Als er iets is, dan weet je dat het wordt opgelost.”

Het grote occasionpark van Auto Roest ligt pal aan de A15, tegen Gorinchem aan, aan de Parallelweg in Schelluinen. Hier staan doorgaans meer dan tweehonderd jonge tweedehands auto’s opgesteld. Het actuele aanbod is te bezichtigen op www.autoroest.nl.

Dit artikel wordt u aangeboden door Auto Roest.

advertentie
advertentie