Afbeelding
Foto door form PxHere

De leukste uitjes met de auto

12 april 2021 om 08:36 Partnercontent

Al een jaar lang hebben we te maken met maatregelen waardoor het lastiger wordt om eropuit te gaan. Maar gelukkig is er ook nog veel wel mogelijk. Daarom in dit artikel een paar tips voor leuke uitjes met de auto én een paar tips om dat slim te doen. Zoals bivoorbeeld het checken van je autoverzekering.

Over die verzekering…

Het is nu slim om eens te gaan vergelijken. Sommige verzekeraars hebben hun premies namelijk verlaagd. Omdat er minder gereden wordt en er dus minder schade is. Blijf je liever bij je huidige verzekeraar? Kijk dan of je het aantal kilometers dat je per jaar rijdt niet naar beneden moet bijstellen. Ook dat kan schelen in de premie voor de verzekering van je auto.

Klaar om te vertrekken?

Wat zijn nu leuke uitjes die je makkelijk met de auto kunt doen? Je kunt natuurlijk gewoon een beetje op de bonnefooi door de omgeving gaan toeren. Op die manier kom je vaak op plekken in de buurt waar je anders nooit komt.

Een leuke trend in coronatijd is de autospeurtocht. Er zijn verschillende aanbieders die speurtochten door de omgeving organiseren. Onderweg los je puzzels en raadsel op en je ziet ook nog wat van de omgeving. Even zoeken in Google en je vindt meer dan genoeg opties.

Tochtje langs De Linge

De mooie rivier De Linge is natuurlijk onlosmakelijk verbonden met Gorinchem. Maar behalve in de stad kun je daar natuurlijk ook op andere plekken van genieten. Het is dan ook heerlijk om over de dijk langs de rivier te rijden.

Wel goed opletten, want het is een route met veel bochten en smalle stukken. Maar het is de moeite waard en onderweg zijn er meer dan genoeg plekken om even te stoppen en te genieten van de natuur.

Lekker uitwaaien op het strand

Het strand en de zee, natuurlijk niet het eerste waar je aan denkt bij Gorinchem. Maar als je toch de auto pakt is het zeker een optie. Binnen een uurtje ben je namelijk al op het strand van Scheveningen! Prima te combineren met een wandeling door de binnenstad van Den Haag en dus de perfecte trip voor een dagje uit met de auto.

advertentie
advertentie