Afbeelding
Aanstekers

Je naamsbekendheid vergroten? Gebruik aanstekers als promotieartikel

3 mei 2021 om 07:48 Partnercontent

Elk bedrijf met gezonde ambities is erbij gebaat om de naamsbekendheid van de organisatie op een goed niveau te hebben. Het mag dan ook geen verrassing heten dat men er veel aan doet om de bedrijfsnaam en wellicht de belangrijkste producten en diensten onder de aandacht te brengen van een grote groep mensen. Een goede manier om hiervoor te zorgen is via promotieartikelen. Dit zijn meestal kleine maar nuttige artikelen waarop een bedrukking is aangebracht. Een aansteker is natuurlijk uiterst geschikt hiervoor. Dit is namelijk een klein en goedkoop artikel, maar wel erg nuttig. Om laatstgenoemde reden zullen mensen je aansteker dan ook graag in ontvangst nemen, zeker als het gaat om BIC aanstekers; aanstekers die zeker tot de betere varianten behoren. 

Het belang van een goede naamsbekendheid verklaard

Voor ondernemers is een goede naamsbekendheid zoals gezegd van enorm belang. Het gaat er hierbij om dat huidige en vooral toekomstige klanten bewust of onbewust weten van het bestaan van je organisatie. Als men dan op een dag een product nodig heeft dat jij verkoopt, dan is het de bedoeling dat men dan ook daadwerkelijk bij jou terecht komt. Het opbouwen en onderhouden van je naamsbekendheid is in die zin een karwei waar je vooral op de lange termijn de vruchten van moet plukken. 

Deze mensen zijn je potentiële ontvangers

Inmiddels is het je waarschijnlijk al wel duidelijk dat het vooral klanten zijn die tot de ontvangers behoren van je bedrukte promotieartikelen. Hierbij gaat het zelfs in het bijzonder van mensen die nu nog geen klant zijn. Van hen hoop je immers dat je ze op een dag wél klant mag noemen. Uiteraard is er ook niets mis mee om je huidige klanten ook af en toe een aardigheidje te geven, iets dat prima kan met een promotieartikel als een aansteker. Verder zou je bedrukte aanstekers kunnen overhandigen als relatiegeschenken. Hierbij moet wel worden aangetekend dat je deze aansteker dan het best onderdeel van een groter geschenkenpakket deel kunt laten uitmaken. Een enkele, losse aansteker geven aan een belangrijke zakenpartner kan namelijk gezien worden als een wat te bescheiden cadeau.

Wat laat je bijvoorbeeld op de BIC aanstekers drukken?

BIC aanstekers behoren zoals gezegd tot de kwalitatief betere aanstekers die er op de markt zijn. Deze exemplaren bieden bovendien relatief veel ruimte voor de door jou gewenste bedrukking. Ten eerste zou het hierbij logisch zijn dat je je logo erop laat drukken. Het logo is namelijk het ultieme herkenningspunt van elk bedrijf. Voor de duidelijkheid is de naam van je bedrijf ook de moeite waard om erbij te laten zetten, net als eventuele contactgegevens en natuurlijk je website. Ga ook voor kleuren die passen bij je huisstijl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie