Afbeelding
Foto: Shutterstock

Keramische tegels leggen, doe het zelf of kies voor vloertegels inclusief leggen

Partnercontent

Het moment is daar, je gaat keramische tegels leggen in je woning. Uiteraard wil je zeker zijn van een geslaagd eindresultaat. Wanneer je ervaring hebt in vloeren leggen en zelf erg handig bent is het uiteraard een mogelijkheid om dit zelf te doen. Houd dan wel rekening met de nodige voorbereidingen en dat deze klus veel tijd kost.

Een vaak snellere optie is om het werk uit handen te geven en te kiezen voor de optie vloertegels inclusief leggen. Hierbij laat je het werk over aan ervaren professionals en ben je verzekerd van het perfecte eindresultaat. Tegelbedrijf Knulders heeft een vakkundig team tegelzetters die professioneel vakwerk levert. Lees hier alles over het zelf leggen of laten leggen van jouw nieuwe vloertegels!

Waar je rekening mee moet houden als je zelf aan de slag gaat

Het is belangrijk om goed voorbereidingen te treffen wanneer je zelf te werk wil gaan met je nieuwe vloer. Want wanneer alles eenmaal ligt valt er niets meer terug te draaien. Het is daarom van groot belang dat het in eén keer goed gebeurt. Een eerste advies is om een legplan te maken voordat je gaat beginnen, waarbij je het oppervlak van de vloer meet en de breedte van de voegen nauwkeurig nagaat. Kijk hoe je de tegels praktisch kunt verdelen over het oppervlak. Zorg bovendien voor voldoende tegels zodat je niet te kort komt en eventueel een paar reserve hebt.

Wanneer je aan de slag gaat moet de ondervloer volledig schoon, droog en vlak zijn en moet je zeker weten dat het materiaal goed hecht met de lijm. Je kunt dit soort zaken ook voordat je gaat beginnen, vakkundig laten checken door een specialist, zij hebben vaak ook de juiste (meet)apparatuur om de balans op te maken.

Professionele hulp inschakelen voor optimaal resultaat

Tegelspecialist Knulst neemt graag op een professionele wijze jouw werk volledig uit handen en biedt de mogelijkheid voor het kopen van de mooiste vloertegels inclusief leggen. Hierbij schakel je een team van zeer ervaren experts in die vakkundig, snel en effectief te werk gaan. De vakmensen van Knulst hebben al meer dan 45 jaar ervaring en expertise op het gebied van vloeren. Daarom ben je zeker van een goede kwalitatieve service,  en staan ze voor je klaar, ook wanneer er eventueel achteraf een probleem of vraag is. Wanneer je de vloer laat leggen door Knulst, kun je rekenen op een lange levensduur van je vloer en een perfect eindresultaat. Daar zul je levenslang plezier van hebben. Gun jezelf de beste kwaliteit en neem eens een kijkje op de website voor alle mogelijkheden die aansluiten op jouw wensen!

advertentie